Yeni Günaydın
Geri

Evlilik Hakkında Her Şey’e İki Sürpriz Konuk!

Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizisi önümüzdeki günlerde iki sürpriz konuk oyuncu ile renklenecek.
Evlilik Hakkında Her Şey’e İki Sürpriz Konuk!
Haberler / Gündem
15 Mart 2022 Salı 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İki önemli oyuncusunun ayrıldığı ve zaman atlamasının yaşandığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisine kısa süre önce başarılı oyuncu Barış Kılıç katılmıştı. Bu değişimin reytingleri olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.

Bu arada diziye önümüzdeki günlerde çok sevilen iki oyuncu konuk olarak katılacak. Kıvanç Kasabalı ve Müjde Uzman diziye konuk olarak hareket katacak. 

Yaprak Dökümü dizisiyle çıkış yapan ve Küçük Kadınlar, Samanyolu, Merhamet gibi dizilerde rol alan Kıvanç Kasabalı en son Yasak Elma dizisinde Sinan karakterini canlandırmıştı. Model kökenli oyuncu 2020 yılından bu yana TRT Belgesel’de yayınlanan Şehirden Uzakta isimli programı sunuyor.

Oyunculuk kariyerine 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan Müjde Uzman ise, 2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi dizilerde rol aldı. Uzman son olarak Savaşçı dizisinde Üsteğmen Funda Turaç karakterini canlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın